Notice: Undefined variable: pag in D:\XVRT\farfullit.com\Html\politica-privacitat.php on line 61

Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD.

FARFULLIT TEATRE en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personales que es recullen mitjançant els formularis de la web: www.farfullit.com, s’inclouen en els fitxers automàtitzats específics d’usuaris dels serveis de FARFULLIT TEATRE.


La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i el desenvolupament de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de FARFULLIT TEATRE.


Aquestes dades només podran ser cedides a aquelles entitats que siguen necesàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat abans exposada.


FARFULLIT TEATRE adopta les mesures necesaries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme allò que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes.


L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accès, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en l’anomenat Reglament (UE). L’exercici d’aquestos drets pot realitzar-lo el propi usuari mitjançant el correu electronic: info@farfullit.com.
L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són verídiques i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a: FARFULLIT TEATRE.
Finalitat del tractament de les dades personals.


Amb quina finalitat tractarem les teues dades personals?


En FARFULLIT TEATRE tractarem les teues dades personals arreplegats mitjançant la web: www.farfullit.com amb les següents finalitats:

- En cas de contractació dels bens i serveis oferits mitjançant www.farfullit.com per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

- Enviament de la informació sol·licitat mitjançant els formularis disposats en www.farfullit.com

- Remetre butlletins, aixó com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de FARFULLIT TEATRE i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercial per qualsevol via i en qualsevol moment, remitint un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

Els camps dels anomenats registres marcats en asterisc són de complimentació obligatòria, siguen imposible realitzar les finalitats expresades si no s’aporten eixes dades.

Per quan de temps es conserven les dades personals arreplegades?

Les dades personales proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació comercial o no sol·licites la seua supresió i durant el plaç pel qual pugueren derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legimitació.

El tractament de les teues dades es realitza amb les següents bases jurídiques que ho legitimen.

- La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de FARFULLIT TEATRE, dels quals els terminis i condicions es posaran a disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

- El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que t’informem posant a a la teua disposició la present política de privacitat, que després de la seua lectura, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d’una casella disposada a l’efecte.

En cas que nos ens facilites les teues dades o ho fages de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teua sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o portar a bon terme la contactació dels serveis.

Destinataris: Les dades no es comunicaran a ningún tercer aliè a FARFULLIT TEATRE, excepte obligació legal.

Dades recopilades pels usuaris dels serveis. En els casos en què l’usuari incloga fitxers amb dades de caràcter personal en els servidor d’allotjament compartit, FARFULLIT TEATRE no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.

Drets de propietat intelectual

FARFULLIT TEATRE és titular de tots els drets d’autor, propietat intelectual, industrial, “know-how” y d’altres drets que guarden relació amb els continguts de la web www.farfullit.com i els serveis oferits en la mateixa, així com dels programes necesaris per a la seua implementació i la informació relacionada. No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, de la web www.farfullit.com sense el consentiment previ i per escrit.